Sukaldaritza Multikultural Topaguneetan sukaldatzen ikasi ditugun plateren errezetak

HAURRENTZAKO JOGURT BIZKOTXOA

Osagaiak

-3 arrautza.

-Jogurt natural bat.

-3 jogurt ontzi gari-irinez beteta.

-2 jogurt ontzi azukrez beteta.

– 1/2 jogurt ontzi oliva olioz beteta.

-Txokolate malko txikiak.

Nola prestatzen da?

1.-Arrautzak enerjiaz nahasten dira, ondo harrotuta geratu arte.

2.-Yogurta gehitu eta nahasten jarraituko dugu.

3.-Behin ondo nahatu dugunean, azukrea gehitu eta dena ondo nahastu berriz ere.

4.-Ondoren irina gehitu eta legamia bota aldi berean, nahasten joan ore uniforme bat lortu arte.

5.-Añadirle las lagrimitas de chocolate, mezclar y retirar todo al molde de bizcocho (previamente

untado con mantequilla y harina).

6.-Bizkotxoa 40 minutuz utzi egiten labea 180º -ra dagoela.